Nyttja ditt friskvårdsbidrag

Hos Hälsokliniken kan du använda ditt friskvårdsbidrag till alla mina behandlingar. Fråga din arbetsgivare hur friskvårdsbidraget löses in på just din arbetsplats. Vanligast är att du redovisar kassakvitto efter behandling hos oss, där du har dina personuppgifter.  Detta lämnar du till din arbetsgivare för att få ersättning per tillfälle.
För mer information om regler kring friskvårdsbidrag, se Skatteverkets webbsida.

Jobbar du för regionen eller kommunen?
Då kan du be om ett beställningsunderlag, en så kallad rekvisition, som du tar med till oss så fakturerar vi utan att du behöver göra något. Om det blir en summa kvar av ditt friskvårdsbidrag kan du välja att få ett värdebevis med resterande belopp hos mig, eller att använda kvarvarande belopp någon annanstans.
Värdebevisen är giltiga ett år från utskriftsdatum. Jobbar du för regionen kan du nyttja friskvårdsportalen Epassi så redovisas allt på en gång till din arbetsgivare. Epassi behandlingar bokar du som vanligt online och betalningen i appen sköter vi på plats när du besöker mig.

Har du bråttom att lämna in friskvårdskvitto?
Du är inte den första! Hos mig kan du lösa in friskvårdsbidraget digitalt. Skicka ett mejl till mig med önskat belopp och personuppgifter du vill ha med på kvittot. Betalningen sker via swish på numret: 123 404 18 28 och du får kvittot digitalt till angiven e-postadress. 
Har du istället ett beställningsunderlag (från Kommunen) kan du bifoga en bild på underlaget i ditt mejl till oss, så ordnar vi ett värdebevis till dig.